Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


LoveMyProfile.com - Profile Counters



 


Friday, 28 October 2011

Game Tagged


hai korang. :) wifi kat rumah zira da elok balik. HAHA. Semalam technician datang rumah zira nak gantikan modem zira yang terbakar tuu ==' zira mintak maaf sangat-sangat kat korang yang tagged zira jawab soalan korang, zira tak jawab lagi :D hari ni baru zira ada mase nak jawab soalan korang. ngeh3

So, here's the rules :
  1. You must post these rules.
  2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
  4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
  6. No tag back!
  7. No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people
***************
11 things ABOUT ME 
  • addicted with chocolate
  • i'm LOVE living single rather than couple
  • i'm not a person who always gives up
  • LOVE fashion & shopping
  • can't live without internet even one day. hehe :P
  • love to smile
  • simple person
  • obsessed with blogger
  • totally like blue, pink and purple
  • anime & k-pop lover
  • i hate those person who cheated me
***************
Jawapan untuk soalan jieha 

1. Apa yang kamu akan buat bila dah bosan sangat?
--> dengar lagu kat mp3
2. Mcd atau restoran bertaraf antarabangsa?
--> mesti larr McD
3. Punya kawan baik? Nama nye?
--> yup. nama zira tak nak gtau
4. Guru yang kamu suka dan masih ingat mase sekolah rendah?
--> cikgu alias yang ajar zira sains. HAHA
5. Selalu bukak blog , waktu mane?
--> waktu pagi and malam
6. Perkara pelik tentang kamu yang sume orang tk tahu.
-->zira suke wat tutorial shawl dgn style tersendiri
7. Tempat yang ingin sangat kamu pergi?
--> Tokyo Disneyland
8. Siapa kamu 10 tahun lagi?
--> seorang wanita yang berjaya dalam kerjaya nya.
9. Suka makan atau tidur?
--> makan la. nanti baru nampak chubby. hehe
10. Punya haiwan peliharaan ? Ape?
--> kucing.
11. Perasaan kamu bila kena tag neh ?
--> mesti la happy :)
***************

Jawapan untuk anis 
1. nickname yang family panggil dekat rumah SAHAJA
--> kakyang, zira, hazira
2. girlish or boyish ?
--> girlish
3. favorite animal ?
--> cat
4. handbag or purse ?
--> handbag
5. apa korang buat bila tension ?
--> makan aiskrim banyak-banyak
6. kedai mamak or restoran ?
--> mana-mana pun boleh maa
7. apa jenama lappy or computer korang ?
--> acer
8. kerja gila yang paling gila korang pernah buat ?
--> overnight ngan member.
9. study seronok ke tak ?
--> seronok sangat-sangat
10. masak or kemas rumah ?
--> masak la baru best :)
11. best jadi blogger ?
--> best kott~~
***************


jawapan untuk Nurlyana Izyan 

1. Your name, please.
--> Irhanatul Khazira binti Ishak
2. How long you live in this world?
--> 19 y 8 days
3. You ever go to overseas?
--> nope
4. Your favorite band?
--> muse
5. What is your nickname?
--> hana, zira
6. Who always be with you when you're in trouble?
--> my dad, my mom, my friends
7. What song do you like and who sing that song?
--> terhenti disini - asfan
8. Do you have boyfriend?
--> nope
9. Your favorite food?
--> laksa and spaghetti
10. Your favorite color.
--> blue, pink, purple
11. Facebook or blog?
--> BLOG
***************
nie plak soalan untuk orang yang zira tag 
1. minat k-pop/j-pop?
2. ciri-ciri sahabat yang korang pilih?
3.  suke chocolate ke strawberry
4. pernah tak korang sakitkan hati kawan?
5. komen sikit tentang blog zira nihh
6. kenangan terindah bersama keluarga yang tak dapat dilupakan.
7. pilih antara abah atau mak yang paling korang rapat. kenapa?
8. selalu tak ponteng sekolah/ kelas?
9. pernah tak korang suke seseorang tu dalam diam-diam?
10. tempat biase yang korang hangout kat mana?
11. ada twitter tak?

orang yang ter-KENE tag. HAHA


thanks reading this entry. 









7 comments:

Ahmad Fazren said...

he'eh camne boleh tersesat nama saya pulak nie ? kena buat ke ? hehe

Irhanatul Khazira Ishak said...

ahhahaha. suke ati la nak wat ke tak. tak da paksaan pun. hehehehe

Ahmad Fazren said...

oke-oke . klu saya rajin saya buatlah . heeeee :)

Ahmad Fazren said...
This comment has been removed by the author.
Yuyu AtiQa said...

thanks sebab tag kat saya.. inshaAllah, lau ada kesempatan saya jawab ekk.. :)

nhn said...

thanks tag, if saya free, insyaallah saya buat. :)

aiman fanboy k-pop said...

ramainya org tagg dia....heehehee....serba sedikit tahulah tuan blog ni camana.....perwatakknnya..heehee...warrgghh!minat kpop ye?minat group mana?