Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


LoveMyProfile.com - Profile Counters



 


Wednesday, 27 November 2013

lelaki jahat kejam.


Sendiri da nampak kan. Siapa aku sebenarnya.
Selame setahun 5 bulan. 
Ni jawapan yg dia ngaku demi perempuan2 yg tercintanya kat twitter.
Aku ni BONEKA dalam hidup nya
Aku ni tak wujud
Aku ni bukan isteri dia
Abis ank dalam perut ni siapa.

LELAKI SANGGUP NGAKU SINGLE SEDANGKAN DA ADER ANK BINI. SEMATA MATA NK PUASKN NAFSU. NAK PEREMPUAN KELILING DIA KAT TWITTER. SWEET TALKER KONON NYA KAT PEREMPUAN LAIN.

P/s : selame ni sanggup block aku kat twitter. semata mata tak nak aku hidu perbuatan keji dia. 

Wednesday, 6 November 2013

nasibku

Kenapa ye bila orang da dapat ape yang dia nak
kita pulak di pijak pijak.
kita ditendang tendang
jauh jauh

dulu pakai handfon cikai tak de pulak cam ni

tapi sekarang,

Kemaruk twitter.
bila di tegur kene marah
kene maki

lebih bela kan perempuan dari aku

sampai kan pakwe perempuan tu serang aku
lepas serang ngorat pulak
ingat aku nak layan ke?


sampai ank yang dikandung jadi mangsa
ya Allah ape nasib aku?

ye aku bodoh aku orang kampung
aku cepat mengalah
biar lah hati ni sakit

manusia ......
sebabtu orang buat kajian di sebabkan social network hubungan cepat retak

ini la hakikat.

----------------------

Saturday, 12 October 2013

business modal rm20. terbuka kepada semua

Assalamualaikum




1. Apa Itu RM20 Segera?

    RM20 Segera merupakan satu perniagaan berjual beli laman web.

2. Apa produknya, atau apakah barangan yang dijual?

Produknya adalah laman web http://www.rm20segera.com itu sendiri. Anda juga akan diberi “Banner Iklan” milik anda sendiri secara percuma.
Barangan lain adalah buku-buku yang ada terdapat di dalam laman web tersebut serta banyak lagi. Layarilah sepenuhnya web tersebut jika anda mahukan keterangan lanjut.

3. Berapa harga laman web tu?

    Harganya adalah RM20, sekali seumur hidup.

4. Apa yang kita dapat setelah membayarnya?

Anda akan dapat satu laman web rasmihttp://www.rm20segera.com milik anda sendiri.

5. Apa yang perlu kami buat selepas membelinya?

Tugas anda, mudah saja, iklankan laman web anda itu di mana-mana saja. Turut disediakan di dalam web anda nanti nama-nama laman pengiklanan yang percuma untuk kemudahan anda.
Jika ada yang berminat dan tertarik dengan iklan anda, mereka akan membuat bayaran terus ke akaun anda melalui laman web milik anda tersebut dan mendaftar terus dengan anda. Setiap web yang berjaya dijual akan dibayar RM20 terus ke akaun bank anda oleh pembeli anda. Setiap pembayaran yang telah dibuat oleh pembeli, mereka akan menghantar satu pesanan ringkas (SMS) terus ke telefon bimbit anda untuk pengesahan. Kemudian, tugas anda cuma login ke laman web anda, dan aktifkan akaun web pembeli tersebut untuk kegunaannya pula.

6. Kalau kami malas nak iklankan, apa yang kami dapat?

Tak dapat apa-apa. Do nothing, you get nothing. Percayalah, tiada perniagaan yang tidak memerlukan usaha dan pengiklanan. Semuanya memerlukan pengiklanan, jika tidak, produk tidak akan terjual dan tidak dikenali. Cuma dalam bisnes ini, usaha anda hanyalah di hujung jari. Tak perlu naik kereta, tak perlu tuang minyak. Cuma tekan je komputer, buka internet, sejam dua jam ikut suka anda depan komputer buat pengiklanan dan cek laman web. Tutup, dan luangkan masa bersama keluarga tanpa gangguan sambil terima SMS duit telah masuk berkali-kali tanpa henti. Lagi rajin anda buat, lagi banyak rezeki anda dapat. Insyaallah.

Note : Perniagaan ini telah direka oleh seorang genius yang tidak sukakan perniagaan bersistem tetapi menguntungkan. Perniagaan ini adalah telus dan tidak ada apa-apa yang tersembunyi. Anda beli, anda dapat, dan anda pula menjualnya tanpa perlu membeli lagi. Jual seberapa banyak yang anda mahu. Iklankan sebanyak mana yang anda mahu secara percuma ataupun berbayar di dalam internet. Perniagaan milik anda, web milik anda, andalah bos, andalah kuli. Perniagaan yang murah, mudah, dan tiada risiko. Mahal ke RM20 kalau nak dibandingkan bila dah dapat miliki kereta di atas ?? :-)
so, apa tunggu lagi?? Daftarlah segera.

caranya

step 1- Masuk ke dalam link yang diberi,dan daftar diri anda.
step 2- Bank in ke dalam akaun bank yang dikehendaki sebanyak RM20 (MODAL)
step 3- Hantar butiran bank in duit kepada no telefon saya dan dalam akaun rm20 segera anda
step 4- Saya akan aktifkan keahlian anda secepat mungkin

klik ni ya utk register http://www.rm20segera.com/?r=khazira92


Khas buat pelajar. Suri rumah.. Dan kpd mereka yang suka berfacebook..JANGAN LEPASKAN PELUANG….
JOM CARI WANG SAKU…..






Monday, 16 September 2013

clearance sale !!!! 2 barang rm50 free postage. cathy product ye !

Assalamualaikum


hai semua, minggu ni zira nak promosi paling murah barangan cathy doll siapa cepat dia dapat. tapi first payment first serve !

2 barang rm50 free postage . limited . hanya utk minggu ni shj

1. CD magic gluta pact spf 59 L-glutathione +vitamin c (compact powder) ****available 1

2. CD chllli bomb firming bath gel 320ml ****available 1

3. CD aura white
ning serum foam cleanser 100ml . 3 in 1 ****available 2

4. CD BB cream L-glutathione spf 59 uva/uvb protection ****available 1

5. CD armpit toner ****available 1


nak order? whatsapp/wechat 0172938908

untuk info tentang produk boleh lawati fb : littletwinbeautyshop
atau
1. CD magic gluta pact spf 59

compact powder yang bercampur dengan glutation dan vitamin C. menjadikan permukaan kulit lebih licin dan melindungi kulit dari uv matahari L-Glutathione dan Vitamin C kompleks untuk membantu kulit daripada garis dan bintik bintik noda hitam. Dan kulit semakin putih apabila kerap memakai

2. CD chili bomb firming bath gel 320ml


Cepat menyerap. Bau nyaman. Menyelesaikan masalah lemak yang tebal. Membakar lemak dengan cepat. Membantu memecahkan selulit dan menghilangkan tanda-tanda selulit. 

Cara penggunaan : Gosok gel di kawasan yang berlemak. Sapu dan gosok selama 10-15 minit kemudian bilas dengan air bersih. 

Mampu mengecilkan : 
1. Lengan 
2. Punggung 
3. Pinggang 
4. Perut

3. CD aura whitening serum + foam cleanser ****my favourite


whitening 
• bright toner
• anti dark spot
• soft and smooth 
• glutathione serum

*melicinkan kulit kulit menjadi lembut dan halus. dermatologist tested. 

**zira sendiri pakai memang rase puas hati !!!

5. CD bb cream
BB cream sangat popular di asia dan banyak di pakai oleh artis korea. 
Di sebut 'krim ajaib' kerana kemampuannya untuk membaiki kulit dan membuat make up menjadi lebih mudah. 
Perbezaan antara BB cream dengan produk kosmetik lain, BB cream adalah kosmetik sekaligus dapat merawat kulit, BB cream melakukan keajaiban dengan membaiki kulit. 

Kebaikan BB cream dalam sekali pakai, menutup jerawat, pori-pori, noda-noda, garis halus dan warna tidak sekata. Tanpa menyumbat pori pori dan merosakkan kulit wajah. Pastinya BB cream menjadikan kondisi kulit lebih baik dan menjadikan lebih sihat. 

Kebaikan BB cream dalam 1 bulan : Kulit terasa lebih halus dan lebih sihat serta bercahaya dimana setiap kali kita menggunakannya BB cream bekerja sebagai lapisan yang melindungu serta berfungsi sebagai oil control dan juga sebagai moisturizer sehingga menjadi sihat. 

5. CD armpit toner



Cathy doll Raise Your Hands Up. Whitening & Pore Reducing Armpit Toner 120ml 

Kelebihan Armpit Toner: memcerahkan kawasan bwh lengan memberikan kelembapan yg selesa boleh digunakan selepas bercukur melambatkan pertumbuhan bulu ketiak mengetatkan liang roma -melicinkan kulit boleh digunakan dikawasan kulit gelap sprt siku atau lutut mengurangkan bau yg kurang menyenangkan membersihkan daki dan sel kulit mati 

Cara penggunaan: Picit toner dgn menggunakan kapas. Sapukan dibahagian ketiak dari bwh ke atas. Boleh jugak dgnakan di bahagian lain yg mmpunyai masalah gelap. Boleh digunakan selepas cukur.


dan ade lagi tau


krim arche ni zira jual 1 = rm15 free postage. 2 = rm25 free postage


murah tak? :)

thanks semua 


Sunday, 25 August 2013

selling Cathy doll and arche product

Assalamualaikum 


Hai uolls semua. zira ade good news nak beritahu. :) zira sekarang ni ada jual product Cathy Doll and Arche . mesti ade dikalangan korang semua ni yang minat cathy doll ni. betul tak? teheee :D sebab mostly barangan dia ada L-Glutathione. :)

sekarang ni ramai yang tercari-cari arche. siapa2 yang nk hilang kan jerawat dengan cepat boleh la guna produk ni :)


Arché Pearl Cream 3g

Krim ni terkenal sejak dulu di Thailand sangat berkesan untuk menghilangkan jerawat, jeragat, parut jeragat, kedutan dan garis halus di muka. Di formulasikan dari serbuk mutiara. Boleh diguna sebagai foundation dan uv protection. Sesuai untuk golongan lelaki dan perempuan. NO MERCURY AND NO HYDROQUINONE




siapa yang berminat nak beli cathy doll product dan arche. boleh la follow instagram baru zira and kembar zira @littletwinbeautyshop. 100% original dari karmart. selamat diguna.


kami juga ade membuat COD area nilai, bandar baru salak tinggi, putrajaya, cyberjaya. dan kami bagi special untuk sesiapa nak COD (menarik bukan) 

Apa tunggu lagi jom follow instagram kami @littletwinbeautyshop. atau whatsapp/line/wechat/viber di 0172938908 :)





Wednesday, 20 March 2013

Wordless Wednesday #8 : Mengapa bercerai muda. NIkah di usia muda, cerai di usia muda

Assalamualaikum


P/s : ada pahit ada manis yang kita akn tempuhi dalam kehidupan. so memperbanyakan baca buku ilmiah & buku agama serta persediaan diri yang boleh memberi manfaat pada akhirat kelak.

Thursday, 14 March 2013

berbasikal di Taman Botani Putrajaya

Assalamualaikum 


heyy guys !! ahad minggu lepas zira pergi taman botani dengan si dia & kembar zira. >_< OMG OMG OMG so excited meyhh :) mula - mula kiteorang plan nak pergi bukit cerakah, shah alam tapii takut tersesat pulak -____- so kiteorg pergi je la kat putrajaya ni. hihi. seriously, zira da lama tak kayuh basikal ni. agak kekok juga la bila mulakn kayuhan ni. hihihi. :)) tapi kene bayar rm 4/sejam utk hari minggu. untuk hari biase just rm2. murah kan? 


ni kembar zira yang bawak kami pergi ke taman botani. masing - masing nak tenangkan fikiran bila weekdays masing - masing sibuk dengann study :) perangai masing - masing sekepala je. bila adik cerita kat sini la dia first date dengan abang fasi uniten dia. ehem ehem, tu yang tahu selok belok kat taman ni. actually kan, zira first time pergi sini. hihihi :D selame ni zira just lalu je kat taman botani tak pernah pun nak masuk sini. yang zira tahu nak pergi alamanda dengan taman warisan pertanian je. hahaha. sedih kn >_<



petang tu dia balik rumah. dia sempat tunjuk semua gambar kami dekat mama dia. siap mama dia cakap one day nanti kita pergi sama- sama ye kat sini. hihihi. zira harap dia la orang terakhir dalam hidup zira. dia yang paling zira sayang . :") 

Wednesday, 20 February 2013

Wordless Wednesday #7 : Si penguin comel

Assalamualaikum


Dia jatuh lalu bangun 
Dia jatuh lalu bangun
Namun. tiada istilah putus asa :) 

P/s : zira rasa zira perlu belajar daripada penguin (si comel pingu :P). " Walau sehebat mana ujian yang kau rasakan, jangan biarkan dirimu terus jatuh. Setiap kali jatuh, bangkitlah kembali " fighting fighting >_<

Monday, 18 February 2013

rindu nak blog

Assalamualaikum



hey guys !! mesti korang da lama tak nampak zira ber-blog-ing kan :) hihihi. Actually tak tahu nak post pasal apa. sebab tu mendiamkan diri. biar kan blog ni berhabuk. HAHHAHAHA :D. but don't worry esok zira akan update blog zira ni ye. tunggu ye. xoxo. Much Love.