Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


LoveMyProfile.com - Profile Counters



 


Thursday, 20 October 2011

Apa Itu Lip Smacker??

Hai korang!! 
Pagi-pagi lagi zira da bukak FB semata-mata nak bukak The Sims Social katekn.
sape main game ni?? angkat kaki. HAHAHA :D
Sambil-sambil bukak The Sims la kan, zira terpandang Ads kat tepi sebelah kanan :)
WAHH !!! LIP SMACKER MALAYSIA [macam menarik kan?]


So, hari ni zira nak cerita sikit tentang lip smacker.
korang tau tak lip smacker tu ape?
alaaa confirm la lip balm kan sebab perkataan awal dia 'LIP'. Ngeh3
tapi lip ni lain cikit awwww. lip ni ade FLAVOUR dan COLOR yang menarik.


Cis,
Agaknya, zira sorang je kot baru tau pasal lip balm ni. 
HAIH ~~~ ketinggalan zaman la zira niiii !!
NOOB sgt pon tak bolehhhhhh =='




Check this OUT
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

nampak kan gambar mula-mula sekali ada coca-cola kannn. grrrr
yummmy~~~ :P

LIp Smacker is made with natural oils, vitamins, minerals and other beneficial ingredients, it moisturises and lubricates your lips to keep it smooth, supple and gorgeously healthy.



LIP SMACKER ni #1 dari USA. Favourite Lip Balm di kalangan teenager kat sane katekan

Yelaaaa, mane tak nye cube tengok Lip Balm tu menarik perhatian teenager cam kite-kite ni. >_<
cube tengok ni....

Ada Paul Frank laaaaaaa 
omel omel :D

harga lip balm ni dari RM9.90 sampai la RM32.90
tapi tak banyak farmasi yang jual lip balm ni. 
just ade kat Guardian, Sasa dan Watson je :D
JOM kite beliiiii lip balm ni nak tak?
 Rasenya zira nak GRAB benda alah ni hari ni gak >_< Design nya comel SANGAT pon tak leyyyy.. ish3 **zira ni memang pengaruh cikit kalau ade benda-benda comel. rasa naakkk beli. Geram sangat tengok benda alah ni :)


thats all. kalau nak tau lebih lagi tentang LIP SMACKER tuuu just click word 'lip smacker malaysia kat atas tuu



10 comments:

Pendamba Mawar said...

macam sedap je. apa ni?hehe cam lip ice gak er?haha

jom join sgmen sy
http://pendambamawar.blogspot.com/2011/10/segmen-jika-dia-kekasihku.html

Irhanatul Khazira Ishak said...

dia macam lip ice gak :D

C i k P i p i T e m b a m said...

hahaha... actually kita pon xtau ha bnda apa ni... rupenyee erhhh... haha.. mmg nk beli pon bnde comei ni

Irhanatul Khazira Ishak said...

wah, ada geng la.. hehehe.
jom beli lip comel ni :D

Siti Nurazlinda said...

wahh ~ cool lah benda ni . nak beli tapi kan lips ice yang tahun lepas pun belum habis lagi . hehe

Ati Masrif said...

salam comel,

agak-agak boleh tak
kak ati pakai ...?? ahaks!


^______________~

diana said...

bekas dia pun comel..
beli kat akak satu ye..
hehehe..

meh tukar kotak komen kamu ni bagi mudah sikit nak komen..pi kat link ni..

http://www.dianarashid.com/2011/10/kotak-komen-pop-up-window.html

0rked91 said...

kalo budak2 dapat confirm ingt lipsmaker 2 gula2 cm push pop 2..
kalo tertelan xtau la..hehe
gulp~~~~

yaya_flanella said...

wah cam cute je. hee. tapi bibir yaya sesuai pakai vaseline je. hukhuk

Irhanatul Khazira Ishak said...

orked : kompem la. sbb maybe dorang ingat bnda tu cam gula-gula

YAYA : kannn. xp ikut kesesuaian bibir gak :)