Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


LoveMyProfile.com - Profile Counters



 


Sunday, 13 November 2011

Ada orang salah hantar mesej kat zira?? Jeng Jeng !

Assalamualaikum

12.11.2011, 11.49 PM


Haaaa. tengok tuu mesej yang dia, time orang sebok-sebok dibuai mimpi la dia antar mesej,
da la salah antar, nampak benor takut husband dia sampai TER-salah antar mesej, kui kui kui. nasib zira tak MENG-replykan. zira ni sebenarnya malas nak layan no yang tak kenal, tah mane alien ni wujud zira pon tak tau. So, zira just ignore je mesej ni :)


Mungkin jarang orang dapat mesej seperti zira dapat ni. Mane tak nya, perempuan ni tak save no laki yang dia mesej tuu, just ingat no h/p laki ni, bila nak antar mesej tuu, tersalah tekan no katekn, pastuu terhantar la mesej tu kat no zira.
[fuhhh banyak benor perkataan TER. hihik]


woooo tak sangka weyhh bila perempuan ni sanggup bercurang kat belakang suami dia. "akak mesej ngan JANTAN lain ye?"
**pandai-pandai je zira tuduh bukan-bukan lak kat dia.


Btw, for those yang amik SPM tomorrow, I wish you all the best, jangan jadi cam kak zira ni time SPM dulu, suke study last minute. 











11 comments:

baca dan senyum said...

whoa orang macam ni pun ada lagi ek, ingatkan dalam cerekarama je ada.

Irhanatul Khazira Ishak said...

itu la pasal

fiQ'Ra said...

wooowwww... bahaya tuhh.. ish3, agak2 nape pmpuan tu buat gitu erkkk

Irhanatul Khazira Ishak said...

maybe tengah gado ngan laki dia kott

gdsbnga said...

eiii siotnyeee panggil laki lain sayang . dahla da ade hubby sendiri annoy ==

Irhanatul Khazira Ishak said...

nampak sgt dia curang kan

MyHeart said...

pompuan ker yg mcg huhuhuh .. ingt kn laki mcg kt isteri org huhuhuhu =]

Irhanatul Khazira Ishak said...

pompuan yg mcg tu

ascil.punye.lah said...

amboii bukan main lagi dia sampai tersalah hntr.buat malu je.

Azuree said...

lol hahahahahahaa :D

k.h.a.l.i.l.a said...

cantik la zira header tu ^_^