Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


LoveMyProfile.com - Profile Counters



 


Saturday, 3 December 2011

first entry di bulan disember



Assalamulaikum

Hai korang. happy weekend. lama kan zira ni tak update blog. ada la dalam 3 minggu jugak laaa. Actually, time tu, zira tak de idea nak update, so, just biarkan blog ni berhabuk. kesian kan. terasa rindu nak blogwalking blog korang. bace entry korang yang super duper best. kalah zira. bytheway IMY my readers

Hari ni zira nak cerita apa yang zira wat time first day di bulan disember. weewiit. >_< 
Hari khamis tuu, zira just ada satu kelas je, kelas account. mula-mula zira tak feel nak study, ye la orang cakap lect ni ajar busan la itu la ini la. ehhh macam-macam la. Lama-lama, bila 2 weeks dia ajar kelas zira, rasa cam best pulak.  
(>人<;)

Okeyyy berbalik cerita 1.12.2011. korang mesti sume tau, hari yang ditunggu-tunggu kepada mereka yang nak sangat tengok cerita Ombak Rindu termasuk zira berpusu-pusu nak beli tiket kat mana-mana panggung wayang, sampai kan ada yang sedih, tak dapat tengok cerita tuuu cause tiket da habis. Habis kelas account kul 12, zira dengan member-member zira termasuk twin serangggg KLCC. HAHA. Mula-mula bila da sampai kiteorang sume terus pi beli tiket. walaupun time tu da lapar :) sanggup beratur panjang nak beli tiket punya pasal. ngeh3 ^_^

tadaaaa. zira tengok dengan kawan-kawan :)

Sementara nak tunggu kul 4.15pm nak tengok Ombak Rindu tuh, zira jejalan, shopping kat KLCC. Dann paling utama sekali bila keluar jejalan ni mesti nak bergambar kat Taman KLCC. Sampai kan iPhone zira panas sebab non-stop bergambar. ☆〜(ゝ。∂)

Ter-gedik sekejap :)


Me & twins

Pandai tak zira edit gambar ni :)





Saya memang suka melompat pon. ngee :D
sile komen sikit gambar ni :)

Tak nak tunjuk lebih-lebih. kang orang cakap ter-over pulak. huhu. Tapi hari tu memang The best day ever, keluar tengok wayang, shopping sampai sakit kaki. boleh pulak lepas tengok wayang tuu. kiteorang pergi Jaya Jusco Maluri. GUESS what? zira nak beli seluar kat sane sebab before tu zira survey harga kalau nak beli barang apa yang zira nak :) okayy sampai sini zira story mory for this entry (^∇^)

ehhh japp japp sape kat sini ade twitter tuu follow la twitter zira ni http://twitter.com/#!/AleshaHana




2 comments:

roseputih zumie said...

muka zira ni nak mcm lect kite mse study dlu.. :)

eVa said...

best kuar ramai2.. mcm eva jugak suka amik gamba hehe..