Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


LoveMyProfile.com - Profile Counters



 


Wednesday, 27 November 2013

lelaki jahat kejam.


Sendiri da nampak kan. Siapa aku sebenarnya.
Selame setahun 5 bulan. 
Ni jawapan yg dia ngaku demi perempuan2 yg tercintanya kat twitter.
Aku ni BONEKA dalam hidup nya
Aku ni tak wujud
Aku ni bukan isteri dia
Abis ank dalam perut ni siapa.

LELAKI SANGGUP NGAKU SINGLE SEDANGKAN DA ADER ANK BINI. SEMATA MATA NK PUASKN NAFSU. NAK PEREMPUAN KELILING DIA KAT TWITTER. SWEET TALKER KONON NYA KAT PEREMPUAN LAIN.

P/s : selame ni sanggup block aku kat twitter. semata mata tak nak aku hidu perbuatan keji dia. 

Wednesday, 6 November 2013

nasibku

Kenapa ye bila orang da dapat ape yang dia nak
kita pulak di pijak pijak.
kita ditendang tendang
jauh jauh

dulu pakai handfon cikai tak de pulak cam ni

tapi sekarang,

Kemaruk twitter.
bila di tegur kene marah
kene maki

lebih bela kan perempuan dari aku

sampai kan pakwe perempuan tu serang aku
lepas serang ngorat pulak
ingat aku nak layan ke?


sampai ank yang dikandung jadi mangsa
ya Allah ape nasib aku?

ye aku bodoh aku orang kampung
aku cepat mengalah
biar lah hati ni sakit

manusia ......
sebabtu orang buat kajian di sebabkan social network hubungan cepat retak

ini la hakikat.

----------------------