Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


LoveMyProfile.com - Profile Counters



 


Thursday, 14 March 2013

berbasikal di Taman Botani Putrajaya

Assalamualaikum 


heyy guys !! ahad minggu lepas zira pergi taman botani dengan si dia & kembar zira. >_< OMG OMG OMG so excited meyhh :) mula - mula kiteorang plan nak pergi bukit cerakah, shah alam tapii takut tersesat pulak -____- so kiteorg pergi je la kat putrajaya ni. hihi. seriously, zira da lama tak kayuh basikal ni. agak kekok juga la bila mulakn kayuhan ni. hihihi. :)) tapi kene bayar rm 4/sejam utk hari minggu. untuk hari biase just rm2. murah kan? 


ni kembar zira yang bawak kami pergi ke taman botani. masing - masing nak tenangkan fikiran bila weekdays masing - masing sibuk dengann study :) perangai masing - masing sekepala je. bila adik cerita kat sini la dia first date dengan abang fasi uniten dia. ehem ehem, tu yang tahu selok belok kat taman ni. actually kan, zira first time pergi sini. hihihi :D selame ni zira just lalu je kat taman botani tak pernah pun nak masuk sini. yang zira tahu nak pergi alamanda dengan taman warisan pertanian je. hahaha. sedih kn >_<



petang tu dia balik rumah. dia sempat tunjuk semua gambar kami dekat mama dia. siap mama dia cakap one day nanti kita pergi sama- sama ye kat sini. hihihi. zira harap dia la orang terakhir dalam hidup zira. dia yang paling zira sayang . :") 

No comments: