Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


LoveMyProfile.com - Profile Counters



 


Wednesday, 18 July 2012

Truly from my heart !

Sebenarnye kan, kenape tiba-tiba bila kite gaduh teruk hari tuh, awak baru nak cakap hati awak berbelah bagi antara saya dengan dia? Ke sebab awak nak uji saya ? Sebab saya tak tunjuk sayang dan cinta kan awak? Takut awak bertepuk sebelah tangan ? Lagipon sebelum-sebelum ni pon awak gotcha kan saya, gune no broadband nak kene kan saya. Saya nak tahu kenape awak buat begitu dekat saya? Apa salah saya? Saya nak jawapan nye. Sob-3 :'(

Dulu awak ada cakap I DONT LIKE SHARING. Awak cakap, saya is first person that you really loved most ! Tapi kenape sekarang lain. Saya nak tau secara jujur hati awak untuk siape? Saya atau dia?

Saya tak nak la orang tipu saya, mainkan perasaan saya. Saya tak dikecewakan. :'( Cukup la ex saya buat cam tu kat saya. sebab tu saya single 3 thn lame nya. Kenape dulu awak tak cerita. Boleh kita berbincang same-same. Saya da bagi sepenuh hati saya untuk awak. Tapi bila sekarang tau. Hati saya sedih.

Saya tertanye-tanye? saya keliru, saya tau awak sebenarnye tak rela putus dengan saya. Saya nak dengar luahan hati awak. Secare jujur nya.


P/s : hana rindu kan zan sangat-2. Hana rindu kita happy mcm dulu.

1 comment:

hazirah zirah said...

Ape Tajuk Lgu Ni Ekk ??