Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


LoveMyProfile.com - Profile Counters



 


Monday, 21 May 2012

nota untuk siDia


Heart: I love him. (ʃƪ˘▿˘)♡
Brain: Okay, but be careful. Just do not get hurt, like the last time when you loved somebody else.

hey uollss semua. ! sorry zira sejak kebelakangan ni jarang nk update blog. da berhabuk an blog zira ni? meh tiup cikit habuk tuu. fuhhh fuhhh. HAHAHA ! :D okayy malam ni zira nk cerita something. kalau korang bace kat atas tuu. mesti faham kn? I fall in love again ! OH MY GOD. macam tak percaye kan? bak kate mak kan "bukan dulu dah tekad tak nak msg dgn lelaki, tak nak layan lelaki..?" tapi semua tu boleh berubah dalam sekelip mate bile sejak kebelakangan ni, zira memang syg kat die. suke tengok senyuman die. hehehehe *start da zira mengarut ni. ish3

sampai kan ada satu hari tu. zira cerita kat kawan zira. zira suke die. zira ingat just nk jadi kawan die je. sebab muke mcm die tuh confirm dah ade awek. haishh -.- sape je la nak kn zira ni kn kn kn? :P mule-mule takut juga nk msg die. ye la mane la tau kot kot die tu xsudi mesej ngan zira ni kan :) nasib die sudi mesej ngan zira. kih3 >_<

but last week, i had an accident ! kalau zira cerita balik ape yg terjadi on that day. zira akan menangis sorang diri. zira takut. takut sesangat. first time kene accident. 5 hari jugak la kene emitted ward :(apepon, zira terharu sesangat bile die sanggup korbankan mase die semata-mata nk lawat zira. sampaikan ade satu hari tu dia demam. zira mmg risaukan die. zira xpikir pon yang zira tengah sakit time tuu. By the way, thanks a lot Ishahrizan Yantzen ♥ 
I Love You. I Miss You. I Need You


Zan, if terbukak blog hana ni, and terbace pasal entry ni. This is come truly from my heart 




I don't know why the most stressful thing I have to deal with every day without you is missing you 
 I don't know why you're in my dream every night.
I don't know why you make me smile every moment I see you
Everytime you smile, the world become a better place
You have no idea how much you mean to me 
I want to be with you today, tomorrow and always :)


did u have same feeling with me? 



P/s :


Tuhan memberi kita dua kaki untuk berjalan
Dua tangan untuk memegang
Dua telinga untuk mendengar
dan dua mata untuk melihat


Tetapi mengapa Tuhan hanya menganugerahkan sekeping hati pada kita?
Kerana Tuhan telah memberikan sekeping lagi hati pada seseorang untuk kita mencarinya
Itulah namanya CINTA






2 comments:

Cik Muda said...

how sweet...

kalau la dia terbaca nih..huhuhu~

Irhanatul Khazira Ishak said...

kalo die terbace. confirm zira malu2. *blushing :)